2147483681
Forbinde
 • Vigtig information om produkter og sikkerhed

  Oplysninger til professionelle

  Online-adgang til betjeningsvejledninger findes under fanen "Dokumenter " på hver produktside. Betjeningsvejledningerne indeholder komplette brugsanvisninger, indikationer, kontraindikationer, advarsler, forsigtighedsregler og mulige bivirkninger. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte Physio-Control på det telefonnummer, der er angivet på startsiden for hvert land. 

  Oplysninger til forbrugere

  LIFEPAK hjertestartere er beregnet til brug på voksne og børn i alle aldre. De særlige Infant/Child Reduced Energy Defibrillation Electrodes (fås særskilt) med nedsat energi skal anvendes til spædbørn og børn, som enten er under 8 år eller vejer under 25 kg.

  Brugere af LIFEPAK hjertestartere skal være uddannet i hjerte-lunge-redning (HLR) og brug af hjertestartere.

  Desværre kan man ikke redde alle med pludseligt hjertestop, men undersøgelser har vist, at tidlig defibrillering øger overlevelsesraten betydeligt.

  Hjertestartere er medicinsk udstyr med et batteri og en statusindikator, der angiver, om udstyret er klar til brug. Som ejer eller bruger af hjertestarteren er det vigtigt, at du kan aflæse udstyret og dets batteristatus, at du regelmæssigt kontrollerer, om udstyret er klar til brug, og at du sørger for, at batteriet altid er opladet, så udstyret er klar til brug, når det er nødvendigt.

  Online-adgang til betjeningsvejledninger findes under fanen "Dokumenter" på hver produktside. Betjeningsvejledningerne indeholder komplette brugsanvisninger, indikationer, kontraindikationer, advarsler, forsigtighedsregler og mulige bivirkninger. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte Physio-Control på det telefonnummer, der er angivet på startsiden for hvert land. 

  Garantioplysninger

  Du kan finde en garantierklæring under fanen "Dokumenter” på hver produktside.

   

   

EC REP: EMEA Customer Support | Galjoenweg 68, 6222 NV | Maastricht, The Netherlands

©2018 Physio-Control, Inc. | 11811 Willows Road NE, PO Box 97006 Redmond, WA 98073-9706 | 800.442.1142 or 425.867.4000