2147483681
Contacteer ons
 • Belangrijke openbaarmaking en veiligheidsinformatie

  Publicaties voor beroepsmatige gebruikers

  Gebruiksaanwijzingen zijn online beschikbaar op het tabblad ‘Documenten’ van elke productpagina. Gebruiksaanwijzingen bevatten volledige bedieningsinstructies, indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen en mogelijke bijwerkingen. Neem voor meer informatie contact op met Physio-Control in uw land. Het telefoonnummer voor uw land is te vinden op de startpagina. 

  Publicaties voor de verbruiker

  De automatische externe defibrillatoren (AED’s) van LIFEPAK zijn geschikt voor gebruik bij volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Gebruik voor baby’s en kinderen jonger dan 8 jaar of lichter dan 25 kg de energiedempende defibrillatie-elektroden voor baby’s en kinderen (apart verkrijgbaar).

  Gebruikers van de LIFEPAK AED dienen getraind te zijn in het toepassen van hartmassages (CPR) en het gebruik van de AED.

  Hoewel niet iedereen met een plotselinge hartstilstand kan worden gered, hebben studies aangetoond dat vroegtijdig gebruik van een defibrillator de overlevingskans aanzienlijk verhoogt.

  AED’s zijn medische apparaten met een batterij en een indicator die aangeeft of het apparaat gebruiksklaar is. Het is belangrijk dat u, als eigenaar of gebruiker van de AED, begrijpt wat het apparaat aangeeft en wat de batterij-indicator betekent, en dat u routinematig controleert of het apparaat gebruiksklaar is. Zorg ervoor dat de batterij altijd opgeladen is en dat het apparaat gebruiksklaar is op het moment dat u het nodig hebt.

  Gebruiksaanwijzingen zijn online beschikbaar op het tabblad ‘Documenten’ van de productpagina. Gebruiksaanwijzing bevatten volledige bedieningsinstructies, indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen en mogelijke bijwerkingen. Neem voor meer informatie contact op met Physio-Control. Het telefoonnummer voor uw land is te vinden op de startpagina. 

  Informatie over de garantie

  Een garantieverklaring is beschikbaar op het tabblad ‘Documenten’ van de productpagina.

EC REP: EMEA Customer Support | Galjoenweg 68, 6222 NV | Maastricht, The Netherlands

©2018 Physio-Control, Inc. | 11811 Willows Road NE, PO Box 97006 Redmond, WA 98073-9706 | 800.442.1142 or 425.867.4000